© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Neergeschoten Loosdrechter buiten levensgevaar
foto Wessel Kok
Loosdrecht - 16-08-2017
De man die in de nacht van dinsdag op woensdag werd neer geschoten door de politie is buiten levensgevaar. Het schietincident vond kort na middernacht plaats in de Van Dorenwerdestraat in zijn woonplaats Loosdrecht. Het Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat de man werd getroffen door meerdere politiekogels en dat de Loosdrechter naar het ziekenhuis is gebracht. Een woordvoerster van het OM meldt desgevraagd dat de door politiekogels getroffen man buiten levensgevaar is. De Rijksrecherche doet onderzoek naar de toedracht van het voorval. Volgens getuigen uit de buurt zorgde de neergeschoten man kort na middernacht voor flink wat herrie. „Hij draaide door en sloeg alles in zijn woonkamer kort en klein, toen is de politie gebeld.” Agenten probeerden de Loosdrechter volgens omwonenden tot de orde te roepen. „Daarop kwam hij overstuur naar buiten. Hij riep ’schiet dan’ en klopt met zijn vuist op zijn borst.”

Agenten zouden eerst in de lucht hebben geschoten, waarna zij het vuur openden op de verwarde buurtbewoner. „Wij zagen dat hij in zijn arm werd geraakt toen hij richting agenten liep”, vertellen getuigen. Of de neergeschoten buurtgenoot een wapen bij zich had is niet bekend.

De man maakte volgens de bekenden een moeilijke periode door.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464070&web=link111000464070

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg