© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Motorrijder [80] overleden na val met motor
foto Wessel Kok
Hilversum - 17-07-2018
De 80-jarige motorrijder die dinsdagmiddag werd gereanimeerd op het Busken Huetplein is overleden. Mogelijk werd hij onwel terwijl hij op zijn motor reed, waarna hij omviel met het voertuig.

Volgens een woordvoerder van de politie zou de man stapvoets door de wijk hebben gereden. “Hij maakte een blokje om in de wijk om zijn motor te testen.”

Vervolgens viel hij van zijn motor, niet door een eenzijdig ongeval, maar doordat hij waarschijnlijk onwel was geraakt. Hulpdiensten hebben ter plaatste reanimatie toegepast. Vervolgens is hij naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is overleden. [EERDER BERICHT] Bij een ongeval is dinsdagmiddag in Hilversum een motorrijder ernstig gewond geraakt. Bij aankomst van de hulpdiensten werd er gelijk gereanimeerd bij het slachtoffer. Het slachtoffer is door nog onbekende oorzaak ten val gekomen op het Busken Huetplein. Een traumahelikopter, de brandweer, politie en ambulancedienst werden ingezet bij de hulpverlening. Volgens omstanders was het slachtoffer onder de motor terechtgekomen.

De motorrijder is uiteindelijk met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De landing van de traumahelikopter trok heel veel bekijks.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/index.html?menu=zoeken&id=111000464155&web=link111000464155

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg